Kollot och idag :)

Hej<3
Jag har inte berättat om kollot som jag kom hem från i måndags. Nu är det torsdag. Det känns superlänge sen ! Men gud vad det var härligt<3 Redan första dagen tjatade jag om att jag inte ville lämna kollot ;) Jag lärde känna supermånga nya snälla kompisar. Till alla som inte har åkt på kollo, så måste ni göra det ! Jag lovar, ni kommer inte ångra er. Jag kommer lätt åka nästa år igen. Jag kanske åker på samma kollo, men kanske på ett annat :) Det får jag se, men alla snälla som var på kollot ska typ åka på samma nästa år så det kanske jag också gör ;p Det var många knasiga personer på kollot, men utan de hade det inte varit lika bra<3 Hahah, gud vad jag saknar !

Innan kollot, när vi vänta på bussen

Idag brände jag mig på ugnen när jag skulle äta pizza. Jag har värsta såret på handen nu... Jag fick typ en bränd yta först som jg trodde bara var smuts, så jag skrapade bort det, fast det råkade vara hud. Sen kom Camilla och vi väntade på Christopher (från kollot) som vi hade stämt träff med klockan ett. Fast han kom inte och så messade han att han jobbade :p Heheh, så vi ringde Tilda och var lite med henne. Sen så skulle vi vara med Christopher klockan halv tre eller något, kanske halv fyra ? jag kommer inte ihåg :p Men Tilda ville inte vara med så hon gick hem. Jag, Christopher (som kallas Osama) och Camilla gick till slussen och träffa Elise och hennes kompis Miranda. Sen gick Camilla hem och lite senare gick Elise och Mirre hem. Jag och Osama gick till mcdonken och ringde på Cornelia. Sen gick vi till söder igen och hängde vid björnsträdgård :)

Det blev ett långt inlägg :) PussHEJ<3

idag...

Har jag varit på bio med Julia :) Vi såg på Harry Potter och halvblodsprinsen. Den var bra men skum :)
Sen träffade jag och Julia Yolam, Jesper och hans kompis Herman. Yolam och Jesper träffade vi på kollot. Vi pratade lite och sånt sen dissade Jesper och Herman oss :p Vi andra tre gick till mcdonken och sen i lite affärer. Sen skulle Julia hem och jag och Yolam fortsatte att gå runt lite och så tills jag behövde gå hem. Det har varit en bra dag och nu sitter jag bara vid datorn samtidigt som jag kollar på tv :p Det är Cory in the house nu på Disney Channel.

:)puss&kram<3

RSS 2.0