Brandalarmet gick ;o

TJAtjaTJa :)
Idag ställde jag klockan på kvart över sex, men gick upp en timme senare ;o Sen när jag var klar gick jag ner till Skanstulls tunnelbanestation där Clarence satt och väntade på mig. Vi åkte till skolan och sen flöt dagen på. Mycket hände på slutet och mitt i allting gick brandalarmet ! Men det var inte brand, det var bara några byggarbetare som gjorde något :p Sen efter så fattade jag inte att våran lektion hade börjat så jag kom försent... Heheh, men det gick bra.
Sista lektionen var gympa och då gick jag, Maria och Clarence på promenad och när vi kom tillbaka fick vi sluta en halvtimme tidigare :) När jag kom hem vilade jag lite och kollade på tv, sen gick jag ut och träffade Julia. Hon åt middag hos mig och var här ett tag och vi chillade och kollade på idol ;) Normal dag. . .

Igår var jag hos Emelie som fyllde 13 ! Jag och Tilda var bjudna på tårtkalas och det var mysigt ^^ Vi tittade också på idol och vi sjöng Singstar och hade mycket roligt :) Jag och Emelie delar kompishjärtan som örhängen nu ! Här är en bild:



Nu avslutar jag det här inlägget med ett enkelt HEJDÅ !

22 sep

Tjena !
Idag har varit en normal mysig dag :) Efter skolan åkte jag hem med Daniel, Oskar, Alex och Nathalie och sen var jag med Camilla :) Jag har inte tagit bilder med min kamera på ett tag eftersom jag inte har laddat den, men jag ska göra det nu. Så, jag fick leta lite efter laddaren nu men nu sitter den iaf på laddning ! Det betyder att det inte kommer vara någon bild i det här inlägget, vilket jag tycker är tråkigt ;o Menmen... 
Just nu sitter jag och lyssnar på "Just dance" och när jag hör den låten tänker jag på jättemycket minnen från min förra skola<3 :) Saknar den, fast jag vill ändå inte gå där.
Har inte så mycket mer att säga och jag kommer bara babla på om jag fortsätter så nu avslutar jag det här inlägget.
 BAMSEKRAMAR och PUSSAR<3


15 sep

Hej hej !
Jag dricker yoghurt och har liite ont i huvudet. Idag har varit en kul dag som vanligt och jag är superglad att jag bytte till den här skolan ! Förra lektionen på musiken tyckte jag inte var så kul, men det tyckte jag idag :) Personerna, lärarna, lektionerna och typ allt är bra. Jag och några brukar typ åka tunnelbana hem efter skolan tillsammans ifall vi slutar samtidigt. Asså vi tre högstadieklasserna. Det finns bara en av varje klass och vi är så få elever, så typ hela högstadiet umgås :) Men iallafall så gjorde vi det idag och sen var jag med Camilla. När hon skulle hem gick jag hem till Julia, och Cornelia och Althea var med i början. Jag klättrade in genom fönstret ! hahah. Sen gick jag hem och spelade piano och sen satte jag mig vid datorn. Jag har kollat på Idol och Andra avenyn också. Jag såg faktiskt en som jag har träffat på Idol :p hihih. Men jag ska nog sova nu för jag är supertrött och jag vill inte se så trött ut på dagarna :p
PUSS OCH KRAAAAAAAAAM !<3

När jag var i Rotebro<3

13 sep :)

SHUUE
Tittade nyss på tvprogrammet "Juliet" som är skitbra enligt mig ! :) Längtar till nästa avsnitt som är om en vecka.
Vi åkte hem från Hilda och Magda (mina kusiner) ungefär 4. Lite senare var jag med Julia och vi tog lite utomhus bilder<33
Imorgon är det skola, kulkul ! Då får jag träffa alla. Fast jag måste öva mer på sommarläxan som jag har till imorgon på piano. Imorgon ska jag ha terminens första pianolektion efter skolan :) Jag är sugen på det faktiskt.
Nu ska jag nog se på hela veckans avsnitt i Riverside ^^ Så PUSSHEEEEJ<3 

Julia och jag<3

Rotebro :)

Tjenare !!
Nu är jag hos mina kusiner i Rotebro. Det är mysigt att vara här :) Jag och Claudio ska sova över här.  Vi har kollat på två filmer och spelat ds och wii :) Sen ska vi se på Kenny Starfighter också. Jag har sett den en annan gång med Mårten och Claudio på bio också och den är rolig :p
Nu ska jag sociala mig med de så PUSSHEJ<3333

11 september

Hemska dag idag... :p
Men inte för mig :) Jag hade som vanligt roligt i skolan, men inget speciellt hände. På gympan spelade vi fotboll och några från nian var också med. Jag, Saga och de som var med och spelade fotboll gick typ fram och tillbaka till skolan för Karwan hade glömt busskortet och nycklarna, hahah. Sen gick vi till tunnelbanan, men jag gick av där jag skulle medans de andra åkte vidare.
Efter det var jag med Camilla. Vi ringde Amanda, Ebba och Tilda som sen kom ut till oss. Vi hade kul (:
Nu luktar det god mat i hela lägenheten så jag ska nog äta snart :) PUSSHEJ<3

Jag och Saga<3


vattenkrig ;)

Shuu<3
här sitter jag med Julia och Camilla och vi chillar bara.... Idag fick jag min livs första hemringning för att jag hade vattenkrig med Alex och Saga ! Saga slapp undan :p hahah<3 Men jag och Alex fick städa upp tyyp. Men då slapp jag lektion ju ;) Jag ägde sönder på engelskan med Morag (en skottsk vikarie) också ! heheh, mvg-barn jao :) men jag är liite stökig också. jag har varit flummig hela dagen typ så därför är det här inlägget lite konstigt :p hahah, men puuss och kraaam<3

Klippte mig idag :)

Tjjaaa<3
Nu sitter jag och kollar på säsongsstarten av underbara ANDRA AVENYN :)
Idag hände inte så mycket förutom att det känns som jag suuuuger och är sämst i min elevens val-grupp :p på musiken alltså. Jag tycker verkligen om min nya skola ! Hahah, alla är så roliga och snälla.
Idag var jag hos frisören också och klippte håret. Jag skulle vilja säga att jag klippte mig, men egentligen är det ju min frisör som klippte mig så alltså stämmer inte rubriken riktigt ;) Här är en bild:

Man kanske inte ser så bra, men det är en bild iaf :)

jaja, pusshej<3


Ny skola<3

Shu<33
Jag har ju börjat en ny skola, vilket jag inte har berättat här :p Den heter Metapontum, skitfult namn, jag vet. Men iallafall så är den jättekul och det går snälla människor där. Det går bara 12 elever i min klass och bara 3 killar, hahah. När jag sökte in till den skolan hette den Orfeus och var en musikskola, men den slogs ihop med Sonja kovalevski (eller vad den heter) så nu är det metapontum x) hehe. Men man kan fortfarande ha musik som elevens val, vilket jag har.


Saga, Maria och Nathalie<3
Idag var jag med Julia och vi skulle åka till Östermalm och träffa hennes kompis Elin som hon träffade när hon var på kollo förra året. Men tunnelbanorna var avstängda och bussarna proppfulla så vi kom inte fram :( Jag som ville träffa henne... :) Men så då var vi med Camilla, Christopher, Martin och Luis ist. Vi var som vanligt i björnsträdgård och chillade.
Jag har inte så mkt mer att berätta så nu säger jag godnatt<3

2009-05-september


RSS 2.0