musikal

På onsdag börjar musikalen och jag längtar som in i tusan! Teatern och sången började ju för två veckor sedan, så jag har saknat den nu. Men på onsdag börjar den och jag undrar ifall det börjar några nya? Hoppas de är trevliga isånafall :)

Tack Karoline !

Ny design av underbara Karoline ;) Vad tycks? Själv är jag supernöjd :) ♥

Tillbaka till verkligheten

Imorgon börjar skolan igen. Tiden går obeskrivligt snabbt.. Det är redan 2011 och jag går andra terminen i åttan ! Allting som varit tidigare känns jättenyligen, men ändå jättelängesen.
På måndag drar allt igång igen och alla aktiviteter börjar om någon vecka. Den här terminen kommer jag gå på Teater, Artistskolan och Sånglektioner. Artistskolan innebär som sagt en danslektion och en sånglektion tillsammans med 8 andra tjejer i veckan :D Men vi ska tydligen få nya lärare, vilket känns lite tråkigt.. Men det blir säkert bra !
Jag skulle jättegärna vilja gå på gymnastik, balett och piano också, men hinner inte. Piano får jag spela hemma och balett och gymnastik får vänta ! Ibland hinner jag inte ens med läxorna som det redan är, heheh. Men jag får skärpa mig ! Nya tag ;)
Vad går ni på för aktiviteter och vad skulle ni vilja gå på ? :)
En bild jag ritade i paint :)



Låttips ?

Har precis anmält mig till Helges Talangjakt som är om några veckor, ska bli kul som tusan :D Men det är bara det att jag inte kommer på vilken låt jag ska sjunga.. Det har blivit en riktigt funderare. Så jag skulle bli jätteglad om ni kunde komma med lite låttips ! Jag brukar inte sjunga ballader, så helst lite fartigare :D
Ha det bäst !



2010

Nu är året slut ! Det är helt sjukt... Men det här året har varit underbart. Jag hittade Lingman & co och började tävla i sång. Det är superkul och det bästa jag vet. Det har hänt mycket med det och jag vill absolut fortsätta. Hoppas 2011 blir lika händelserikt !
Massa nya vänner har jag fått av detta på köpet. Det är superkul att ha massa vänner som har exakt samma intresse. Tack till alla !
2010 har varit ett av de bästa åren och jag tror att 2011 blir lika bra,  om inte bättre. Jag älskar min nya skola som jag började på i höstas. Underbara Adolf Fredriks musikklasser.


Bild från Lydias nyårsfest

Gott nytt år på er !



RSS 2.0