Eclipse

Nu ska jag skriva lite om "Eclipse"

Superbra ! Som alla de andra delarna. Man dras med i allt spännande och får rysningar varje gång Jacob stiger in i scenen och är supergullig. Det var skönt att slippa den långtråkiga berättelsen om vargarna. Den var ju med, men inte lika lång.
Filmen kändes faktiskt lite ihoptryckt.. Jag minns boken som långtråkig men mycket bra. Så om du vill ha det bra, LÄS. Om du är lättuttråkad, SE :)
Den var iallafall värd pengarna ! Jag tycker du borde se den.

http://www.freewebs.com/bellamariecullen/edward%20and%20bella%203.jpg


Pappas födelsedag :)

Idag fyller min far år. Jag, mamma och Claudio var hemma hos Alex, Lina, Gabriel och Astrid där också pappa var för att fira honom, idag. Det bjöds på god lasagne och tårta. Plus mina favoritkex "Vaniljjätten".
En jättetråkig sak är att min kamera gått sönder och min mobil också, så kan inte ta några bilder :(




Dagar med Julia

Nu är jag i sverige :)

Kom hem i måndags och har sen dess varit med Julia. Första kvällen sölade vi bara runt på Söder och letade efter snyggingar, men hittade inga... Så vi bestämde oss för att gå på Gröna lund andra dagen. Fast först så badade vi vid Flatenbadet på tisdagsdagen. Klockan halv sex ungefär var vi på Grönan och hade jätteskoj !
Idag vaknade vi upp och kollade på sommarlovsmorgon och blev inspirerade att baka pannkakor :D GOTT ! Men som vanligt blev vi tillslut stressade för vi skulle hämta ut våra reserverade biljetter till "Eclipse" som för i övrigt var superbra. För ungefär 40 minuter sa vi adjöss till varandra och imorgon (inatt) åker Julia till Grekland. Ha det bra !


Sitges

¡Hola!
Sitter po en dator som man inte kan lyssna po musik po.... TROKIGT !
Idag var i po en jettemysig strand i Sitges, utanfor Barcelona :) Vi okte tog dit, ungefer som pendeltog. Det finns tunnelbana her, det tycker jag er lite kul :) Iallafall so solade jag massor idag och badade i flera omgongar :) Det var skon temperatur i vattnet :) Men jag har brent mig :( Mina bakben er helt roda. Ont som tusan ! Hoppas ni i Sverige inte brenner er :)




Sondag, 7 dagar kvar

Gick upp tidigare en mamma och Claudio for att kolla internet. Jag skulle se po "Hannah Montana Spotlight" po disneychannel.tv men eftersom jag er i Spanien fick jag inte tillgong till videosidan :/
Men jag gick iallafall in po Lasse Lingmans blogg och kollade vilka som hade kommit vidare i Julias stjernskott. Lycka till allihopa idag i finalen ! :)
Jag er solbrun ! Det kenns so herligt och jag kommer typ vara svart ner jag kommer hem. Skoja bara, nej men jag har fott bikinimerken iallafall :)
Om tio minuter er min tid slut och do har jag suttit i en timme :) Det kostar bara 2 euro for en timme.


Apartamentos mur mar

Hej igen !
Hittade en bild po hotellet po google.




Spanien, Barcelona

Hejsan po alla blogglesare ! Jag er i spanien och de har inte de tre sista boksteverna i  alfabetet, so det blir lite skumt. Men jag kommer ju skriva nogra blogginlegg ner jag er her, sorry om det er obehagligt att lesa soher skumt.
Vi kom hit igor men det kenns som vi har varit her jettelenge ! Och om jag ska erkenna so har jag redan hemlengtan.. Men tvo veckor ska jag nog klara av. Det kenns endo skont att vi er i just Barcelona, for her brukar jag ju vara och do kenns det lite som hemma. Senast vi var utomlands so var vi i Bolivia och det var so fattigt och kallt. Men her er det bra !
Igor ner vi flog so studerade jag marken och jag tror jag sog ner viokte over havet mellan frankrike och spanien och typ Frankrikes kustform. Om det ens er mojligt att se :p Hahah.
Igor  solade och badade vi massor, men idag er  det lite mulet. Ska snart eta lunch, klockan er snart halv tre :p

Tyverr kan jag inte ladda upp bilder ner jag er her eftersom jag inte direkt kan ladda over bilder till en dator po ett internetcafé :) Heheh.



Två uppträdanden

Idag hade vi avslutning i skolan, fast imorgon är det också en liten samling :) Jag sjöng i kören, solo, på talangjakten och i musikalen :)

Här sjunger jag solo, jag vet att min röst spricker lite ibland. Ni får leva med det :p Här:



Här sjunger jag och Mariana tillsammans på talangjakten:




Mitt ansikte på Disney Channel !

Jag tittade som sagt på Hannah Montana Spotlight idag. I mitten av programmet sa de "Nu ska vi kolla på några klipp som skickats in där de sjunger 'The best of both worlds'. " Då blev jag såklart lite nervös och tänkte "Tänk om jag är med !" Så jag ställde mig framför tven beredd med mobilkameran och min puls var jättehög !!! Tillslut kom mitt ansikte upp och jag klickade på inspelningsknappen :D
Här har ni videon:





NO-dag idag

Idag hade vi en NO-dag och man skulle ta med sig ett projekt som man jobbat på hemma. Mitt förberedde jag hela kvällen igår och om jag får säga det själv vart det bra :)
Här är ett klipp på hur min redovisning såg ut:



Dunkningen i hjärtat var mycket finare i verkligheten :p


Disney Channel

Egentligen skulle Julia ha sovit över idag och imorgon skulle vi gått på Grönan. Men hon är sjuk... Så snart ska vi prata i telefon samtidigt som vi kollar på Disney Channel. Det är mina kvällsplaner ;)
Ifall det sker ett under och Julias feber är borta imorgon, går vi på grönan :)
Ikväll är det premiär för Hannah Montana Spotlight, spännande spännande.



Nu ska jag kolla på DC, ha det bäst !



RSS 2.0