Nu bär det av !

Om tjugo minuter ska jag och mamma möta Julia, Camilla och Carin nere vid tunnelbanan. Fy vad det här ska bli kul ! :D Jag har packat min fina nya persikofärgade klänning så jag kan känna mig lite fin på kvällen också :) Jag ska ta bilder, jag lovar. Påminn mig att lägga ut dem sen också. Det här är nog den bästa valborg på länge !


Där kommer vi sitta snart !

Ha det bra så hörs vi när jag kommer hem !


Kolla sida 44 i Julia nr 8 !

Igår när jag läste Julia-tidningen upptäckte jag ett repotage om Julias Camp som jag var med på. I det vänstra hörnet på sida 44 syns jag lite. Bevis:


Jag har ringat in mig själv med en röd ring :D

Det var kul att läsa och kul att känna igen kompisar på stora bilder :)


Disney Channel sitter mig varmt om hjärtat

Det blev inte skolan idag, men imorgon ska jag gå ! Det SKA jag. Vi ska ha matteprov och sen på kvällen ska jag på kryssning ! :D
Idag ska jag skicka in min video till "Hannah Montana Spotlight" och det är i sista sekund :p Menmen den kommer iallafall fram. Alla som blev sugna nu, lugn lugn. Spela bara in något snabbt och skicka idag för den ska vara inne imorgon :D Tävlingen går ut på att man ska berätta om hur mycket man gillar Hannah Montana och jag sjöng också ;)
Nu vill mami ha sin dator och jag ska titta på Disney Channel :)




Jippie !!




Musikalbilder

Tänkte lägga upp lite bilder från i söndags:


Min sminkning :)


Jag och Julia


Min grupp med "Storstadskontroll"-kläderna :)


Min grupp med "Storstadsmedley"-kläderna :)


Läppglans !


Jag och Julia i repsalen :)


Det blev tyvärr inga bilder på själva uppträdandet..


Uppvisning med musikalen

Vi hade uppvisning idag med musikalen. Det var jättekul. Första föreställningen kollade min mamma och bror på. Jag var nervös och jag tror jag är lite sjuk, så det blev lite blandade känslor och därför bråkade jag med mamma efter uppträdandet istället för att vara glad. Men jag ringde mamma när hon hade gått och hon kom tillbaka och det löste sig. Jag älskar min mamma.
Vi hade två uppvisningar till (sammanlagt tre alltså). Våran grupp hade två delar. Först "Storstadskontroll" från filmen "Oliver och gänget" där vi dansade, sjöng och spelade teater. Andra delen hade vi ett storstadsmedley. Först dansade vi till "Run this town" med Rihanna, sedan sjöng och dansade vi till "Tokyo" med Danny. Efter det sjöng jag och Julia solo på "Empire state of mind" med Alicia Keys. Sist men inte minst söng vi "Stockholm city" med Ken ring. Den sista föreställningen blev bäst och jag ät totalt nöjd med dagen, förutom när jag bråkade med mamma...
Imorgon är det skola, men jag kanske blir hemma. Jag mår inte bra. Fast alltid när jag är hemma och sjuk får jag så kallade "skolkarskuldkänslor".
Nu ska jag äta, ha det bra !



Gröna Lund

Idag var jag på Gröna Lund med Karoline :) Det öppnade idag och det var fullt, vi hann därför inte åka allt vi ville, men eftersom vi har guldkortet kan vi gå när som helst.
Här är bilder:


I en kön till Pop-expressen :)


Pop-expressen


När vi var högst uppe i Jetline kom vi ihåg att det var högt ! Vi hade glömt bort hur läskigt det var :p


Jetline


Skrattkammaren ! :D


Vi avslutar med en bild på mig och Karoline i Lustiga huset :)


Stor tv och en laptop !

Heeeejheej !

Nu är jag jätteglad ! Jag kom hem och mamma visade att hon hade köpt en dator till mig vilket jag hade längtat efter ! Hon hade också köpt två klänningar till mig ;D Jag känner mig bortskämd (a) Och inte nog med det ! Jag har fått hem tven från Disney Channel och den är jättestor ! Här är bild, Jämför hur stor den är med datorn:


Jag tycker tillochmed den ser större ut i verkligheten :p


Julias stjärnskott och rysk dans

Igår fick jag reda på att jag ska få vara med i en talangtävling i Eskilstuna 16 maj :D KUL, KUL, KUL !

Idag i skolan så kom det helt plötsligt några från en rysk dansskola som hade ett uppträdande för oss :S Heheh, här är bilder:


Ett nummer var en framtidsdans :S


Heheh, fast de var duktiga :)


MAGIIII !!!

JAG KOM ETTA I EN TÄVLING PÅ DISNEY CHANNEL OCH VANN EN PLATTEVE, MAGI PÅ WAVERLY PLACE-DVD OCH T-SHIRT !!!! Helt otroligt ju :p Gud vad jag är glad. Jag fick reda på det för några dagar sen att jag hade vunnit, men nyss fick jag reda på att jag kom etta ;D  VAD KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL


Mitt efternamn var felstavat som vanligt :p


Naglar

Idag har jag fixat naglarna på salong "Caribe style" Jag tror den heter så iallafall :p Blev jättenöjd !
Efter det gick vi på dop :) För lilla Astrid som jag är faster till. Det var mysigt !
Nu sitter jag i köket med några gäster.
Här är mina naglar:


Ignorera mina fula händer :p


Yay !

Nu blev jag glad ! Jag har fått en tionde prenumerant :D TACK<3
Nu är jag hemma hos Karoline och vi har nyss spelat kalaha och vi vräker i oss supergoda vaniljdrömmar (kakor) ! Jag har köpt två par nya skor också, ett par rosa och ett par gråa :) Likadana alltså.


Påsken är snart slut

Har nyss badat i poolen och nu så väntar jag på maten ! :) Matilda, Jörgen och Edit är hos oss på middag idag. Matilda springer runt och är jättegullig :D Hon är ett och ett halvt år :)
Imorgon så ska vi träffa Nadja :) Det känns konstigt att vara i Hälsingland utan att träffa Lillan :p<333 Hoppas hon har det bra i Turkiet.


Mobilinlägg

Nu är jag, mormor, morfar, Claudio och mamma hemma hos min morbror Jörgen och hans tjej Edit och deras dotter Matilda :) Vi åt jättegod mat och har gosat med Matilda. Nu sitter jag och Claudio och tittar på tv och jag skriver mitt första inlägg på mobilen ;)


Mormor och morfar

Heeeeeeeeeej !
Nu är jag hemma hos mormor och morfar :) Det är mysigt här men det är en sak som är väldigt dålig. DET ÄR MASSA SNÖÖÖ !!! :p Hemma i Stockholm har allt smält, men inte här :( Men men, det är också lite mysigt.


April, april din dumma sill. Jag kan lura dig vart jag vill !

Gick ni på det ? igår var ett skämt :p Men jag gick faktiskt runt med ett stort plåster på kinden och lurade alla i skolan med samma berättelse :)
Hur många gick på den ?

Nu ska jag packa, sen ska jag, mamma och Claudio åka upp till mormor och morfar i Hälsingland. Det ska bli mys<3


1:a APRIL

Idag är det första april och jag har inte blivit lurad :(
Men jag var lite extra klumpig idag däremot :p Imorse när jag hade duschat så hade det råka blivit blött utanför duschen också så när jag klev ur den så halkade jag och slog i kinden i toalettsitsen !! Började blöda lite, men inte så mycket, men jag tog iallafall ett plåster över. Det vart ganska stort märke så därför hade jag stort plåster och det gick jag runt med hela dagen i skolan :p Alla på tunnelbanan stirrade på mig och i skolan fick jag berätta den pinsamma historian om och om igen.... Typiskt klumpiga mig :p
Men annars har jag varit glad idag och imorgon åker jag till Hälsingland !<333
GLAD PÅSK


RSS 2.0