"KLARA" gå på bio själv

Idag var jag på bio för sjätte gången det här året. Det var dock min alldeles första gång jag gått själv på bio :) Det var faktiskt trevligt och det är något jag ska göra om. Filmen som jag såg heter "Klara" och var jättemysig, fick massa rysningar.
Här är en bild på söta Joel Lützow och Rebecca Plymholt som spelar huvudrollerna:


Jag önskar jag också kunde bo på landet :)


Julias Camp

Idag kom jag hem från underbara fyra dagar på artistlägret Julias Camp ! Det var mycket roligare än vad jag vågat drömma om ! Jag saknar det jättemycket och det är ett minne för livet. Jag ville gråta vissa stunder på campen för man blev så rörd men det gick inte men på avslutningen kom alla tårar. Att uppträda med låten jag övat på under dagarna var jättekul, bland det bästa någonsin :) Det var mitt första riktiga stora uppträdande.
Här sjunger jag "Who will I be ?":





Farväl så länge !

Imorgon så åker jag till Julias Camp och nu så måste jag snart dra till musikalen, men jag ville bara säga:

HA DET BRA !



Jag älskar dig !


Julia och jag sommar/hösten 2009
Sitter och kollar igenom massa gamla minnesbilder !<33


Jackan jag köpte

Jag, mamma och Claudio var nere på H&M och köpte lite saker :) Jag köpte Jackan som jag pratade om också ! Fin, fin, fin :) Jag träffade på Kajsas familj och Mikaella där också och det var trevligt. Sen gick vår lilla familj till en resturang och jag åt plankstek :D
Såhär ser min jacka ut:



I like it ! ;)


Alice i underlandet x2

Jag och mamma bokade just biljetter till "Alice i underlandet" som går på Maximteatern ! Den där Amy Diamond spelar huvudrollen :D Jag har faktiskt haft tre dansuppvisningar på Maxim :D Lite stolt :)
För en vecka sedan såg jag "Alice i underlandet" på bio också :) Den var skum men bra ! Den påminde lite om Narnia :s Heheh.
Snart ska jag ut och köpa en ny fluffig vårjacka !


Man kan ju typ aldrig höra sin röst som den verkligen låter

Ja, som ni ser har jag börjat videoblogga lite :p Men det är absolut inte det enda, det är mycket roligare att skriva och dessutom låter jag så löjlig på filmerna. Man gör alltid till sin röst när man pratar för sig själv typ. Hahah, men jaja.
Nu chattar jag med en som heter Ida som också ska till Julias camp och vi båda längtar supermyyycket ! Jag ska nog sova snart, men inte riktigt ännu.



Videoinlägg




Videolinlägg :)




Gamla bilder från vintersportsdagen

Här kommer några bilder från när vi hade friluftsdag med skolan, som Sofia har tjatat på (fast de andra som du tjatat på glömmer jag hela tiden :o) :)<3


Jag och Paola åkte skridskor :)


Det var faktiskt mysigt




Det var lite svårt :p Hahah










Zoe och Sofia knäppte massa fina bilder på sig själva och oss :)




Snubbel


Hihih




Sötis Paola :)


Sofia och Zoe :D


Vi avslutar med en bild på Zoyyan som har bytt skola :/<333


Månadens blogg-finalist

Hej, jag är med i en månadens bloggtävling, så det skulle vara jättekul om ni röstade på mig ! :D
Rösta på nr 4 Jennifer, på Ida's blogg: http://iiddaaar.blogg.se/2010/march/10-finalister.html

Tack till alla söta som röstar på mig, nr4 :D




Ikväll så kommer de !

Sitter hemma hos pappa, men ska snart åka till mamma igen. När jag kommer hem ska jag se "Linas kvällsbok" som går på SF-kanalen och sen måste jag plugga.... Och göra ett matteprov ! Eftersom jag var sjuk när provet ägde rum och när jag skulle gjort omprovet, så mailade min lärare hem det så jag ska göra det nu på lovet hemma och sedan lämna in det efter lovet.
Senare på kvällen så ska jag och Claudio åka in till T-centralen och hämta Lydia och Mårten som kommer på besök här i Stockholm. Gud vad jag längtar ! På måndag ska Lillan (som Lydia kallas) följa med mig till min lilla skola :)
Ska snart åka hem, men först måste jag uppdatera mig på några andra hemsidor,


Trevlighetsdag med Camilla

Idag var jag och Camilla på Naturhistoriska riksmuseet :D
Bilder:


Naturhistoriska :) Camilla, lets talk english, hahah<33


Alla klistrade fast sina använda klistermärken efter besöket :p


Jag tycker det såg lite sött ut :)


Heheh


Den här var jätteläskig.. Den rörde på sig :p


Camilla utanför sinne-utställningen :)


Vi var inne i något mörkt rum med en film och när det blåste på filmen så blåste det på oss och när det blixtrade på filmen så blixtrade det över oss :O Läskiiigt


Efter museet åkte vi till Ringen och klädde ut oss till män :p


Och Hollywood-stjärnor :p HAHAH


Den här guldiga jackan köpte jag idag också ! :D

Jag hade lite problem med att vända alla bilder, men jaja... Nu ska jag gå till mitt rum och titta på Sonnys chans :D



Sista februari

Idag har varit en mysdag :)
Jag började dagen med att titta på tv. Det var en film som jag alltid såg när jag var liten som heter "Rasten - uppdrag rädda sommaren" på Disney channel :) Efter den så hade jag på en ansiktsmask och tog ett bad :) Sen lagade jag lunch och bråkade med familjen :/
Sen bestämde jag mig för att hyra en film direkt från tven och valde den otecknade "Bratz the movie" :) Den var bättre än jag trott :D
Efter halva filmen var mamma glad igen och vi gick ut och köpte en pyjamas :) Och så köpte jag en svart långärmad tröja också :)


Jag har suttit och redigerat den onödigt länge och den blev ändå skum -.- Men jag har äntligen typ lärt mig Photoshop ! :)

På kvällen åt vi hembakad pizza ! :D


Hahah

Nu är ju klockan över tolv men jag pratade såklart om sista februari. Nu ska jag äntligen få gå och lägga mig och det är mars.


RSS 2.0