Längtar tills fredag

Såhär såg jag ut i Lördags :) Bild från talangjakten.


På fredag

Det gick bra idag! På fredag lägger de ut alla videos, så då får jag se hur det verkligen gick :p Men då ska jag minsann länka så ni får se och rösta :D

Bestämt nu

Det blir den härliga "That's alright mama" imorgon :) De kommer filma och lägga upp på youtube, sedan röstar man genom att kolla klart på klippet!

Talangjakt

På söndag ska jag vara med på en audition för Talangjakten 2011 som Riksteatern i Hallunda ordnar! :D
Klockan 12.00 är det. Jag ska förmodligen sjunga "The Rose", men är inte helt säker än.

Kör

I måndags skrev jag ett inlägg om hur glad jag var över att Eric Saade vann melodifestivalen 2011 och hur kul det var att kolla på finalen i Schlagerstjärnan! Men det inlägget försvann av någon skum anledning och då blev jag lite arg. Nu tänkte jag iallafall skriva lite annat.
På tisdag ska våran klass ha konsert i Kungsholmskyrkan! Det kommer bli superkul. Vi ska bland annat sjunga en låt på ryska och det blir spännande. Anledningnen till att vi egentligen lärt oss den är för att vi ska åka på körresa till Moskva i September! Längtar.
En lite oseriös bild på vår härliga klass, när vi var i DN-skrapan. Jag till vänster :)


You're the one the that I want

Ska på musikal idag, vilket jag är väldigt sugen på! Har velat dansa hela dagen :D Och snart får jag det.
Vi håller på med en dans från filmen Burlesque, vilken jag förresten såg igår på bio! Låten heter "Show me how you burlesque". Vi dansar och sjunger också till Greaselåten "Youre the one that I want".
Hoppas ni har en lika bra dag som jag!

Helges talangjakt

Jag berättade aldrig hur det gick på Helges, för jag ville ladda in videon samtidigt, men minneskortet försvann och det vart massa knas. Men nu fick jag iallafall videon av min vän och den är ute på youtube!
Det var superduperkul där och alla människor var underbart snälla! Jag kom inte vidare, men ska defenitivt åka upp på finalhelgen och kolla :D
Här är videon:

Rösta

Det skulle vara bra om ni kunde rösta på mig i en veckans bloggtävling :) Genom det får jag ju mer läsare, så det skulle vara snällt om ni kunde kika in här: http://stellaballago.blogg.se/2011/march/tavlande.html och rösta på mig och min blogg!

Musikvideo

Jag och Linda gjorde en liten musikvideo idag!


Lägerkompis

Sitter hemma hos Linda i Vallentuna. Vi lärde känna varandra genom Julias Camp och Camp Lingman! En riktig trevlig prick! ;) Vi bodde i rummen bredvid varann på Julias.
.

Jag och Linda innan slutuppträdandet på Camp Lingman :)

RSS 2.0