The last song

Jag längtar tills den kommer ut !
På hemsidan till filmen http://touchstone.movies.go.com/thelastsong/#/trailer står det att den har premiär 31 mars, men på sf.se finns den inte på kommande filmer :S Även om man bläddrar fram. På wikipedia står det såhär:
"The Last Song var lagd för att ha premiär den 6 januari 2010, men sköts senare fram till 2 april."
Jag är därför inte säker på när den kommer ut, men jag längtar massor !


Bild från filmen


Friskna till

Är hemma idag igen, men är nästan frisk :) Måste bara vila en extra dag.
Disney channel, brorsans dator och mysiga kuddar, PERFEKT ;)


Bli medlem ! Du får en gratis länkning till din blogg

Gillar du någon av de här affarerna ?:
Nelly
H&M
Jysk
JC
Stadium
Twilfit

Då tycker jag du ska bli medlem på en hemsida som handlar om att samla poäng till presentkort ! Du kan värva vänner, göra erbjudanden, besöka hemsidor och lite mer för att få poäng. Jag har inte samlat ihop tillräckligt med poäng, men jag vet att det funkar så KOM IGEN ! Du måste skriva dina riktiga adressuppgifter för annars kan de inte skicka hem presentkortet till dig :p och så kan de stänga av mig :/
Även om du inte vill samla poäng så tycker jag att du kan bli medlem för min skull ! :D Jag får poäng ;)
PLUS att ifall du blir medlem från min länk så får du en gratis länkning till din blogg om du har någon :) kommentera bara att du har blivit medlem så kollar jag om det stämmer ;) Inget fusk !
Klicka på bilden nedan så kommer du till "användarskapningen".






Doktorn sa inte halsfluss !

Min kompis har halsfluss och symtomen stämde in på mig så jag antog att jag också hade det. När jag var hos doktorn igår så testade vi och jag hade inte halsfluss ! Det var både bra och dåligt... Dåligt, för att då finns det ingen speciell medicin som gör mig frisk, måste bara låta det vara och vila.... Bra, för då slipper jag antibiotika ! Jag fick iallafall recept på hostmedicin så efter doktorbesöket gick jag och mamma ner på apoteket och hämtade ut den :) Den är rätt så god, men jag dricker vatten efter iallafall.
Vi köpte också Libresses bindor eftersom man får med så söta såkallade tinbox !


Kolla vad söta, de finns i andra mönster också :)


Ny design

Kolla min superfina header ! :)
Min bakgrund är däremot inte lika fin, men det är ändå bra :) Min bror hjälpte mig med headern så nu har jag lärt mig lite. Bakgrunden var han inte med när jag gjorde så det vart lite problem :p
Fortfarande sjuk, som ni fattar eftersom jag skriver den här tiden på dygnet.. Missar Naturhistoriska museet idag, om det ens blir något eftersom det är så kaosigt att komma fram :/ Det är iallafall fint väder på himelen ! SOL :D



Julias camp

OMG, nu är jag jätteglad ! Jag kom med på ett artistläger som heter JULIAS CAMP :) Från en torsdag till söndag i mars ska jag och, jag tror det var 39, andra ungdomar sjunga, dansa och ha skoj ! :D Jag fick reda på det idag och nu är jag jättelycklig :) Det skulle givetvis vara bättre ifall det var på sommaren, men ändå ! Och det här kanske piffar upp en i det, ibland fina men ändå hemska, vintervädret ! :) Jag ska få träffa Amy Diamond, Eric Saade och Hilda Stenmalm ! :D Eric Saade som e så sööööt ! :D Jag tror jag e kändiskär !!!!
Gud jag är helt speedad !



Vem är så dum att inte stanna hemma när man har tillfälle ? Jo, jag

"Det är bäst att ni stannar hemma om ni har möjlighet" sa de på nyheterna hela morgonen.
Jag hade inte feber längre så då var jag ju frisk såklart ! Men min mamma sa att jag kunde stanna hemma på grund av trafiken, men nej, jag ville försöka -.- Hahah, annars kändes det som jag skulle fuska om jag inte ens försökte. Det tog 1 och 45 minuter för mig att åka till skolan ! i vanliga fall tar det 45minuter. 1 timme extra, kan ni tänka er ??? Jag höll på att frysa häcken av mig i den fyllda bussen och klämmas till döds eller något :p.
När jag väl kom till skolan mådde jag dåligt igen... Jag var med på två lektioner och sen vid lunch bestämde jag mig för att åka hem. 1 timme tillbaka och nu är det skönt att vara hemma iallafall :)


Vissa säger att snön ska vara kvar i två månader, det pallar jag inte -.-



Tips till alla bioälskare

Förlåt att jag tjatar så mycket om bio men jag kom på ett jättebra tips när jag var på bio på alla hjärtans dag !:) Kolla:


Superbra om man inte orkar sträcka sig fram hela tiden ! De enda nackdelarna är att om du äter popcorn eller något samtidigt måste du släppa röret när du äter och då droppar det på grannen :p (Sorry Camilla) Och den andra nackdelen är att folk stirrar lite konstigt när du plockar på dig massor av sugrör ! :)



Härliga tider

Är det bara jag som saknar slutet av lågstadiet och början av mellanstadiet ?  Då var allting så mysigt :) När jag började trean hade min brorsa sagt att han tyckte att tredje klass var den bästa och när jag gick där tyckte jag det med :) Jag gjorde massa roliga saker med min kompis Camilla ända tills femte klass, då vi började bry oss om vad andra tyckte :p
Men nu ska jag sluta drömma och gå och äta lunch,



Gör ditt eget Sony ericsson-tema

Gjorde just ett Miley Cyrus-tema till mobilen på datorn ! Blev nöjd :) Claudio hjälpte mig, och nu när jag har programmet kan jag göra många teman :) Kanske ska göra ett med mig själv ? :) Hahaha<33
Här är länken till där man laddar ner programmet:
http://www.sonyericsson.com/themescreator/



bio, bio, bio

Jag säger ju att jag går på mycket bio :) Imorgon ska jag gå på bio för fjärde gången det här året :) De här har jag sett:
Avatar (med Sofia och Zoe)
Prinsessan och grodan (med Julia och Camilla
Valentines day (med Julia och Camilla)
Och imorgon ska jag se:
Farsan (med mamma och Claudio)

Det blir ändå ganska mycket, men jag tycker om att se på bio :)



Gossip Girl !

Tjenareeeeeeeeee !
Klockan e bara åtta men det känns som den e tio :o Jag måste plugga snart också och sen ska jag gå och lägga mig ganska tidigt tror jag :)
Jag har ingen Gossip Girl-bok att läsa så det har blivit lite svårt att sova :/ Jag måste ha sjunde boken :( Camilla eller Julia (om någon annan som jag känner i stockholm har den är det också bra) ? Har ni "ingen gör det bättre" ? JAG MÅSTE LÅNA AV ER NU !!!!!!!!!! Heheh, lite beroende... Men asså helt seriöst dem är jättebra.
Om ni är intresserade, Bok 1:


Den första boken :)

Här är den jag måste låna:

Sjunde boken :)

Om någon har den åttonde boken är det bara att säga till för böckerna går väldigt snabbt att läsa ut :p Den heter "Fiender i vått och torrt" :) Här:


Åttonde boken

Okej, ciao :*



Mycket bio är nyttigt för skrattet :o

Asso jag fattar inte vad mitt problem e ???????? Nej, jag skoja bara, men asså jag skriver aldrig blogginlägg längre fast jag egentligen vill eftersom jag aldrig har tid att sitta vid datorn :p
En funderare !
Ska jag skriva "asso", "asså" eller "alltså" ?? Jag brukade alltid skriva asså förut, men nu tycker jag det känns supakonstigt... Alla skriver ju typ asso så då började jag med det jag mä. och alltså e ett ord som jag använder när jag vill vara seriös... Men om jag skriver asso så känns det som folk tror att jag inte kan stava så jag ska försöka med asså nu. Även om det ser konstigt ut med en hög bokstav :p
I söndags var jag, Julia och Camilla på kollofestivalen i fryshuset :) Det var mysigt och efteråt var vi med Mio, Elise och Alex som var på samma kollo som oss i somras. På festivalen så zumobrottades jag och Julia ! :D Man satte på sig tjockisdräkter och hjälmar och handskar och kände sig jätteklumpig ! Sen skulle man få ner den andra och Julia vann :p
Jag har nu försökt att reservera biobiljetter till Valentines day på alla hjärtans dag med Julia och Camilla, men det gick inte så bra, så imorgon efter skolan ska jag gå förbi biosalongen och kolla ifall jag kan boka där :)
I lördags var jag, Camilla och Julia också på bio och såg Prinsessan och grodan:

http://www.disneydreaming.com/wp-content/uploads/2009/11/The-Princess-And-The-Frog-Soundtrack.jpg
Den var riktigt bra och jättegullig. Men jag tror folk blev irreterad på mig när jag skrattade hela tiden :p



RSS 2.0