Vinter

Är det bara jag som tycker det är jättehärligt med snön ?! I år kom den ganska tidigt så jag slapp vänta otåligt på den också. Just nu vill jag bara slänga mig med massor av ytterkläder på mig i den decimeter höga snön och glida ner för pulkabacken :D
Det är ganska jobbigt att det blåser, dock. Men, men jajaj !!
Och snart kommer ju julen också ! :)
Jag och Nora vid Nybrokajen 11, julen 2009

Morgonmys

Godmorgon !
Jag vill bara tipsa er alla om att unna er en mysmorgon nu den mörka tiden ! Nu ska jag sätta mig badkaret och få frukost serverad ;D

Hannah montana för en dag, musikvideo !

Hej,
Idag fick jag hem mina foton och musikvideon från Hannah Montana-dagen ! Foton och sånt finns på min facebook och ni har ju fått se några tidigare, så det orkar jag inte lägga upp här, tyvärr... MEN HÄR ÄR VIDEON:
Hoppas ni gillar det ! Jag är iallafall väldigt nöjd :)



Statist.se

Hej !
Nu har jag blivit medlem på statist.se ! Där kan man få skådespelar jobb och annat, vilket är en dröm för mig.
Det kostade 249 för ett år och då kan man söka till massor av olika jobb.

Julstjärnan 2010

Den 11 december kl 12.00 i Edsbergs centrum, i Sollentuna kommer en deltävling av "Julstjärnan" äga rum. Jag ska vara med och ni får gärna komma och checka ! ;)




Bio

I lördags var jag och såg Himlen är oskyldigt blå och idag såg jag Tusen gånger starkare. Den förstnämnda var superbra och den andra var bra, men kunde varit bättre :D
Himlen är oskyldigt blå


Tusen gånger starkare



Svenska

Nu ligger det några timmars svenskarenskrivning på mitt schema ! Kul, näe.. Men eftersom jag är tvungen så kan jag väl lika gärna se det positivt :) Det är kul med svenska, men jobbigt att skriva av allt. Jag klarar det snabbt ! Och dessutom får jag en chans att läsa igenom allt igen och se ifall något låter skumt.


Farsdag, opera, salami och nagellack

Idag är det farsdag och strax åker jag till pappa :)
I fredags var det provsjungning för operan Werther i aulan på min skola. Jag missade lunchen och halva biologilektionen p.g.a. lång kö. Men det var kul och värt det ! :) Man skulle sjunga Värmlandsvisan och det blev lite fel men, men. Jag kan lika gärna se positivt på det hela :D
Jag har sålt salami (för klassresan) och köpt två nya nagellack också. Ett guldigt "wonder nails" och ett svart grafittilack :D
Det blir supercoolt !



Globen

Idag hade vi Globenrepition för Lucia med skolan ! :D Kul vare ! Och imorgon blir det ännu skojigare för då blir vi i Globen hela dagen.
Det är jättekul att få göra såna här saker. Jag är verkligen nöjd med den skolan jag går i och tacksam för att jag kom in på den. Mitt i den tråkiga skolvardagen kommer såna här grejer som livar upp ;)
Jag har ju aldrig varit med på Lucia i globen förut så det är lite spännande.
Idag när vi sjöng så kunde jag inte riktigt höra vad jag gjorde eftersom jag har en öroninfektion (inflammation kanske det är ?)  i vänstra örat.. Känner mig lite efterbliven när jag måste säga "Va?" hela tiden. Doktorn säger att jag kommer höra dåligt på ett bra tag. Men, men det är bara att stå ut.


Så ser det ut när Adolf Fredriks musikklasser gör världens största luciafirande :)


Camp Lingman 2010

Förra helgen var jag på Camp Lingman från torsdag-söndag.
Det var ungefär som Julias camp, fast för äldre :) Allt var jättekul och man fick lära sig så himla mycket ! Tack alla underbara ledare och lärare och alla kompisar jag fick :)
Under de 4 dagarna fick man förbereda en låt och jag förberedde låten Min kärlek av Shirley Clamp. Vi hade slutuppträdande på söndagen och det var kul att se hur duktiga alla var !


Jag under slutuppträdandet :)



Hannah Montana för en dag

Hej,

Det är såhär att jag vann en tävling på Disney Channel där priset var att få spela in en låt, musikvideo, bli intervjuad, få vara med i tidningen JULIA i ett repotage, bli stylad och fotad :D En del av priset var också att jag fick ta med en kompis, så jag och Lydia Rosén blev hämtade i taxi utanför min skola onsdagen innan höstlovet för att bli skjutsade till "Model House", där vi blev sminkade och fick ta foton.
Efter det åkte vi till en inspelningsstudio där vi spelade in Hannah Montana-låten "True friend" och en musikvideo. Här är några bilder från dagen:


Jag sminkas


Lydia sminkas


Vi blev intervjuade


Lite prytlar som vi fick :)




På plats i inspelningstudion. Jag vet att jag ser lite skum ut :p


True friends :)









Det var en helt underbar dag och alla människor var jättesnälla !!!! Tack :)



RSS 2.0