Schlagerstjärnan, resultat

Precis som i förra tävlingen som jag var med i kom jag till dagsfinal (en av de tre bästa) och stannade sedan som delad tvåa, med den här gången George Shaid :D Olivia Aas blev dagens vinnare :) Jag är väldigt stolt över mig själv eftersom det var så hård konkurrens. Alla är verkligen otroligt bra! Men här får ni iallafall en video på när jag sjunger Min kärlek:
.

Nu kör vi!

Om tjugo minuter börjar Schlagerstjärnan. Det pirrar i min maaaage! Nu kör vi :D

Startfält

De har stavat mitt efternamn rätt ;) fast utan axang (staving?) på o:et :p


Händelserik helg!

Idag hände något underbart kul! Lingman & co ringde och frågade mig ifall jag ville komma till antingen Linköping imorgon eller Norrköping på lördag och vara med i en tävling som heter Schlagerstjärnan! Jag blev superglad och började planera låtval. Sen ringde jag upp de igen och meddelade att jag gärna är med i Norrköping på Lördag. Snacka om kort varsel :D Men det blir superduperkul, är verkligen sjukt glad nu. Jag ska sjunga "Min kärlek" som jag sjöng på Camp Lingman ;)
Nyss var jag hos min sångcoach Teresa och övade på den låten och på låten som jag ska sjunga på söndag på Helges.
.
Lördag: Schlagerstjärnan 12.00 Hageby centrum, stora scenen. Norrköping
Söndag: Helges Talangjakt 16.00 Helges. Gävle
.
Kom förbi vettja! ;)

Helges talangjakt

På söndag gäller det! Oj, vad jag längtar nu :D Det kommer bli superkul.
Jag ska sjunga låten "That's alright mama" av Elvis Presley, så om ni vill se hur det går så kan ni alltid komma förbi en sväng. Bor ni i Gävle eller i närheten är det bra, eftersom det är där själva tävlingen är ;) Tävlingen håller på från 16.00 - ca 22.00, så jag kommer nog vara trött i skolan dagen efter :p
Önska mig lycka till, Elvis!


Missar det...

I torsdags hade jag den roligaste sånglektionen hos Teresa Perelli! Det känns verkligen kul när man lyckas med saker och jag trivs bara mer och mer för varje gång :)
Min favoritsak i veckan är ju musikalen, men nästa vecka kommer jag tyvärr att missa den. Jag ska på konfirmationsträff istället och det är ju också kul :) Det blir min första gång, eftersom jag missat de två tidigare, så jag är lite nervös. Det blir en gång i månaden, hoppas det inte alltid är på onsdagar :o
I sommar blir det konfirmationsläger ;)

Pinne i ögat, underbar musikal

Fick gå hem en timme tidigare idag från praon, eftersom det var så lungt i butiken :) Dagen började inte så bra. Jag var jättetrött och ögonen ville inte fungera. När jag kom dit var jag fortfarande trött och dessutom så fick jag en pinne (som sticker ut från hyllorna) i ögat! Jag hann blinka dock, men det gjorde ont på ögonlocket. Efter det blev jag bara ännu tröttare och fick ont i huvudet.

Men efter lunch vart det bättre! Jag gick och köpte godis och blev piggare :D

Dessvärre fanns det inte så jättemycket uppgifter, men tillräckligt iallafall. Jag gjorde allt som behövdes göra, sen fick jag gå :)

.

Strax är det dags att åka till musikalen! Har längtat ända sedan den slutade förra veckan och nu är jag verkligen taggad. Jag hoppas vi ska börja med våra sång och dansnummer på riktigt den här lektionen. Spännande att se vad det blir.
Det är så underbart kul att temat är musikal den här terminen, för det är verkligen musikal som jag älskar. Jag har en dröm om att bli musikalartist och när jag ska välja gymnasium kommer jag söka till Kulturamas musikallinje!
De sa att temat förmodligen kommer vara musikal, så jag hoppas att jag inte förhastat min glädje... Men det lät som de var ganska säkra.
.

Prao och teater


Prao på Indiska

Imorgon börjar min praoperiod, som varar i två veckor! Har längtat ett tag och nu är det äntligen dags :)
På Indiska i Söderhallarna är jag, så kom gärna och hälsa på.
Såg just att de har massor av fina smycken där, så det blir nog att jag köper lite när jag är där ;)
Den här ringen tyckte jag mycket om till exempel :)


Hannah Montana ♥

Som ett troget Hannah Montana fan kommer ni nog bli lite chockade när jag säger att jag inte hade sett det viktigaste avsnittet om när hon avslöjar sin identitet förän nu :o "I'll always remember you". Men herregud vad det var bra! Jag måste erkänna att jag klämde fram en liten tår under slutlåten.
Nu ska jag titta på de resterande avsnitten av säsongen :)
Där fick ni lite Hannah Montana-bilder på mig :) (Lydia är den blonda tjejen på mittenbilden)


Melodifestivalen

Nu sitter jag, mamma, Jorge och Claudio och kollar på melodifestivalen och äter en kladdkaka som jag bakat :D Vi har en myskväll!
Just nu är det Jenny Silvers bidrag och jag gillar den :) Har längtat till att melofestivalen ska börja och nu har det det! Blir kul att kolla på några lördagar fram :)

Så typiskt

Typiskt att när man tänker "Jag ska bara ut och handla mat, inte behöver jag sminka mig eller fixa håret", så träffar man på folk som man inte träffat på jättelänge. Men vad ska man göra i den situationen? Jag fösökte bara se glad ut och försökte att inte tänka på det :) Men iallafall så fick jag en komplimang för mitt hår och min jacka och när jag kollade mig i spegeln, så såg jag inte såg konstig ut trots allt.
Det var iallafall kul att träffa på de. Även fast jag inte pratade med de så länge :)

Igår och nu

Det var jättemysigt hos Josefin igår och det måste verkligen göras om :)
Idag har jag varit hemma i ungefär en timme och har inga speciella planer. Kanske ringer någon kompis senare, om jag får lust.
Men nu ska jag sjunga lite och öva på låtarna som jag sjunger hos min sångcoach och så ska jag öva på dansen också. Får passa på när jag ändå inte har något annat för mig :)
Jag sjunger singstar hos Josefin (Jag snodde bilden från Jossan, hon fotade den även. Hoppas det är okej?)


Hos Josefin

Är hemma hos Josefin! Hon bor i ett jättefint hus i Nacka :) Jag känner henne från musikalen och hon är supersnäll och söt :) Vi sitter och kluddrar på våran kulmenacka som vi har för att göra detta till en überkväll!

Kul!

Herregud vad roligt det var idag på musikalen! Temat för i år kommer troligen vara "musikal" helt enkelt, så det kommer bli dunderkul! Lärarna verkar jättehärliga och eleverna med. Inte för att det var någon ny i den äldre gruppen, som jag går i :)
Den nya dansläraren lär ut mycket som jag saknat de tidigare terminerna på Artistskolan. Vi har mer teknik och styrka :) Dessutom är dansstilen helt perfekt för vad jag vill hålla på med!
Längtar till nästa onsdag.

Videoblogg



RSS 2.0