Hemma<3 :)

Hej !

Jag har varit i Hälsingland sen i tisdags. Men nu är jag hemma ! Jag brukar alltid vilja åka dit men jag hade verkligen inte lust med det this time, hehe. Så vi åkte hem idag. Men det var kul när vi var där. Vi sov över i Lillans nya hus och bastade och massa. Onsdagskvällen byggde vi snögrotta med våra kusiner. Det var kul :D
Vi har läxor över lovet. Sjukt va? ;o Sen på Måndag är det skola. Nej ! Jag vill inte det, haha. Men nu ska vi tänka positivt. Jag har fortfarande två lediga dagar :)<3 Jippie! De ska jag njuta av.
Sitter och lyssnar på musik. Och bloggar som ni kanske förstår x) Haha, jag kollade på fliken med bdb och jag hade fått en kommentar  :p Den måste jag se så

PussHej<3

Ny header ;)

Tjena alla snubbar som vill vara katt ;)

Idag var jag, Lillan, Mårten och Claudio på bio och såg "I taket lyser stjärnorna" (: Den var bra !
Jag och Lillan sitter och nördar oss vid datorn. Som ni kanske ser, så har jag fixat en ny header ;)

Men nu ska vi pröva ett datorspel med lassemaja som vi fick med när vi köpte biljetterna (:
HA DET BRA, PUSS OCH HEJ LEVERPASTEJ<3


20/2 & 21/2-09

Hejhej alla<3

Jag har inte varit inne på internet sen i måndags för vi har så himla mkt läxor :o ! Hehe.
Igår firade jag, Camilla, Cornelia och Julia vår kompisdag som e imorgon :) Althea var sjuk :/<3 Vi bakade en fin tårta och dansade mkt och tog massa bilder. Haha. Om ni undrar varför det står 51 på tårtan (bilden nedanför) så är det för att vi är 5 st och vi är 1år<3 (:


Idag kom Lillan och Mårten :D Adam kom hem till oss och vi gick ner till ringen. Jag köpte en jacka ;)  Lillan köpte diadem, princesskrona, hårspännen och två tröjor. Sen åkte jag och Lillan till Globen. Pojkarna åkte till tcen (: Lillan köpte en rosa väska :)
Sen åkte vi tillbaka till ringen igen och jag köpte örhängen.
Här är min jacka:


GODNATTKRAMEN<3 ska fortsätta kolla på filmen om en tjej som blivit en man x)

Alla hjärtans dag ;)

Glad alla hjärtans dag<3 (i efterskott)

Jag tillbringade min Alla Hjärtans dag med Julia och Camilla<3 Camilla åkte hem och var med hennes familj men Julia sov över (: Vi hade superkul<3 Iallafall vad jag tycker. Jag brukar inte våga sjunga för mina kompisar och det brukar nog inte Julia heller men igår sjöng vi jättemycket! Haha, det var roligt. Jag ÄLSKAR verkligen att sjunga<3
Nu har Julia åkt hem och jag måste göra matte. Jag har verkligen ingen lust med det. Men jag måste och så kan jag ju passa på att göra de andra läxorna också, medan jag är igång ;)

Pusshej<3

(:<3

Hey<3

Har inte varit inne nu på ett tag heller... Men internet har faktiskt inte fungerat.
I tisdags var ju jag på Adolf Fredriks skola igen ;) Vet inte hur det gick, men man får ju alltid hoppas på dä bästa.
Imorron ska jag, Claudio och Adam spela in Fawax 2 år. Det fyller ju det på söndag (: Vi var nere i lokalen och förberedde idag. Och på lördag är det ALLA HJÄRTANS DAG<3 Årets bästa dag. Jag e förväntansfull (: Men inte för att jag gillar någon, men jag vet inte. Valentin är mysigt<3


xoxo   /Puuuusshej<3

Saknar dig bebi<3

Muffe saknar dej<3 
Du ska veta att jag kommer minnas dig<3
Ha det bra i himelen...



Inte datornördat mig på två dar

Hejjsan.

Jag har inte varit inne på datorn på hela 2 dagar! Det känns som otroligt länge. När jag loggade in på bloglovin (där ni kan följa min blogg ;]]) så hade jag så många inlägg som jag inte läst att det inte fick plats hur många det var! Det stod bara 100+ Haha! Såklart orkade jag inte läsa alla. Så jag markerade ALLA som lästa. Det fick jag lite skulkänslor för, men jag kan ju inte sitta uppe hela natten.
Jag kom vidare i insökningen till AF!! :D Så på tisdag får jag ledigt igen och så ska jag provsjunga för de. Nu tändas tusen juleljus, blinka lilla stjärna och Hallelujah ska jag sjunga. Spännandespännande. Men jag är faktiskt inte nervös nu heller x). Konstigt. Men det jag oroar mig för är att jag ska bli sjuk. Så därför kunde jag skylla på det när jag bad mami att ge mig en kopp varm choklad. Men hon sa att jag skulle fixa det själv, men då sköll jag på att jag måste gå å lägga mig tio så jag hinner bli frisk och då hinner jag inte blogga! Haha, det funkade. Jag sitter å drickar jättesmaskens varm oboy här.
Ska vara inne lite mer på bdb nu och så, pusshej :* GODNATTKRAMEN

RSS 2.0