Sjuk...

Igår tog jag skolfoto. På själva gruppbilden kändes det som att jag blev okej, men på ensamfotot så vet jag inte. Det kändes inte bra iallafall.... Man får hoppas på det bästa !
Efter fotot gick jag hem för jag blev sjuk. Nu sitter jag här och försöker lista ut hur man sjukanmäler sig. Jag är typ svullen i halsen, så det gör ont varje gång jag sväljer och pratar. Har 38-39 graders feber och är öm i hela kroppen.
Förresten, här är en länk till programmet jag var med i om ni missade  det.
http://www.disney.se/DisneyChannel/video/#/disneychannel/se_SEpack000000000101427

Jogga

Det blev en familjedag idag ! Utan IKEA, dock. Men först gick jag, mamma, Claudio och Jorge till Intersport och handlade gympadojor. Det vart vita med lilarosa nike-märken på. Sen gick vi till Söderhallarna och köpte skolpärmar där. På Medborgarplatsen var det en loppis och vi kollade och åt glass ! Hallon och Passionsfruktssorbet. Mums ! Sen köpte jag en sportbh, så nu är jag redo för Tjejmilen ! Skulle möjligtvis behöva joggingbyxor också. Får kolla på det någon dag.
När jag kom hem gick jag ut och joggade 5km. Det var jättehärligt ! På slutet blev jag tomatröd i ansiktet och alla började stirra på mig. Men så är det när man är mammas dotter som är morfars dotter. Röda är vi allihopa !



SNART SMÄLLER DET !

Försöker övertala min mamma om att åka till IKEA, men jag vet inte om jag lyckas... Hon säger att det inte är smart på en lördag efter lön. Men jag bryr mig inte. Vill ha pärmar till alla skolämnen ! :p
Nästa helg är det Tjejmilen ! Jag ska springa (jogga) 1 mil. Jag kommer kanske ta en liten paus men det är okej. Annars ska jag försöka springa hela. Det är första gången jag springer stora tjejmilen. Har alltid sprungit lilla förut, vilken är 1,5 km bara. Så det är en liten förändring. JAG KOMMER VARA MINST ! Har aldrig sett någon i min ålder springa. Har kanske sett en 16:åring och då har jag tyckt det var annorlunda. Tänk er lilla jag springa bland gamlingar ! :o



Here I am

De visade ju på tv när jag sjöng på My camp rock 2, men jag tänkte att ni kunde få se lite längre :) Tyvärr slutar den här lite för tidigt också och den är filmad med en mobil och har därför inte så bra kvalité. Men det är bättre än inget.

När min kompis Isabel skulle filma så trodde hon att den var på när den inte var det så istället för att få en film när jag sjunger så fick jag massor av klipp ner i marken. Hahah, men hennes mamma hade filmat som tur var !

My camp rock 2

Igår så kanske ni såg på My camp rock 2 ? Då såg ni mig :D Men idag kommer det mer från Sveriges casting, så ni måste kolla ! Klockan 18.35 Disney channel.

Ignorera minen, men den klänningen ska ni iallafall leta efter, då ser ni mig :)




Baka

Jag och Karoline ska baka Chokladbollar och kolla på "Dumpa honom". Men först ska vi handla pärlsocker !
Vi har redan kollat på min bästa film "Bekännelser om killar, kyssar och katter".
Nu ska vi dra, ciao..




Slappardag med Paranormal activity

Idag/igår (efter tolv) så hade jag en äkta slappardag. Vaknade typ elva och somnade om vid halv två igen. Sedan sov jag till klockan halv fem. Efter det har jag bara slappat och bland annat kollat på "Paranormal Activity", som var sjukt läskig. Kröp ihop under täcket ganska många gånger.
Såg den tillsammans med Claudio och vi kunde inte komma på ifall den utspelat sig på riktigt eller ifall den var på låtsas.
Sjukt bra iallafall, se den !




THE VOICE 10

Var sådär kul. Det var underbart med Lazee, men sen blev det tråkigt. De andra ung08-dagarna var mycket roligare, för på THE VOICE stod man bara med de man var med och det fanns ingen möjlighet att träffa andra liksom.


The voice 2010


ung08

Goddag.
Mig var det längesen mn hörde av. Jag har tagit lite sommarledigt från datorn. Har varit inne jättesällan.
Kollot var superkul och lyckat ! Lite väl mycket regn bara.
Den här veckan har det varit ung08 ! Det slutar idag och jag ska såklart gå på The voice !

Mitt bidrag i en tävling på ung08. Sök på Most Wanted at ung08 på Facebook och rösta på mig som Gladast !! :D


RSS 2.0